STN EN 1870-15: 2013 (49 6130), Bezpečnosť drevárskych strojov. Kotúčové píly Časť 15 Viackotúčové píly na priečne rezanie so strojovým posuvom obrobku a s ručným vkladaním a odoberaním - Gatial, Miroslav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1870-15: 2012