STN EN 1870-16: 2013 (49 6130). Bezpečnosť drevárskych strojov. Kotúčové píly Časť 16 Obojstranné pokosové kotúčové píly na rezanie pod uhlom - Trnovec, Stanislav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1870-16: 2012