STN EN 1870-16: 2013 (49 6130). Bezpečnosť drevárskych strojov. Kotúčové píly Časť 16 Obojstranné pokosové kotúčové píly na rezanie pod uhlom - Trnovec, Stanislav; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 70 Drevospracujúce stroje a zariadenia (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1870-16: 2012
Táto norma nahrádza STN EN 1870-16 + A1 z marca 2010 v celom rozsahu
Spracovateľ: Stanislav Trnovec. Technická komisia: TK 70 Drevospracujúce stroje a zariadenia
Keywords: normy