STN EN 14626: 2013 (83 5725), Ochrana ovzdušia. Vonkajšie ovzdušie. Štandardná nedisperzná infračervená spektroskopická metóda merania koncentrácie oxidu uhoľnatého. - Ochotnický, Marcel; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 28 Ochrana ovzdušia (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 14626: 2012
Táto norma nahrádza STN EN 14626 z decembra 2005 v celom rozsahu
Spracovateľ: Marcel Ochotnický. Technická komisia: TK 28 Ochrana ovzdušia
Keywords: normy