STN EN 13480-4: 2013 (13 3410), Kovové priemyselné potrubia Časť 4 Výroba a inštalácia - Pivoňka, Michal (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13480-4: 2012