STN EN 1870-8: 2013 (49 6130), Bezpečnosť drevárskych strojov. Kotúčové píly Časť 8 Jednokotúčové omietacie rozrezávacie píly so strojovo poháňanou píliacou jednotkou s ručným vkladaním a odoberaním - Gatial, Miroslav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1870-8: 2012