STN EN 1870-8: 2013 (49 6130), Bezpečnosť drevárskych strojov. Kotúčové píly Časť 8 Jednokotúčové omietacie rozrezávacie píly so strojovo poháňanou píliacou jednotkou s ručným vkladaním a odoberaním - Gatial, Miroslav; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 70 Drevospracujúce stroje a zariadenia (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1870-8: 2012
Táto norma nahrádza STN EN 1870-8 + A1 z marca 2010 v celom rozsahu
Spracovateľ: Miroslav Gatial. Technická komisia: TK 70 Drevospracujúce stroje a zariadenia
Keywords: normy