STN EN 1363-1: 2013 (92 0808), Skúšanie požiarnej odolnosti Časť 1 Základné požiadavky - Rástocký, Štefan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1363-1: 2012