STN EN 1363-1: 2013 (92 0808), Skúšanie požiarnej odolnosti Časť 1 Základné požiadavky - Rástocký, Štefan; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 17 Bezpečnosť a ochrana pred požiarom (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1363-1: 2012
Táto norma nahádza STN EN 1363-1 z októbra 2001 v celom rozsahu
Spracovateľ: Štefan Rástocký, Technická komisia: TK 17 Bezpečnosť a ochrana pred požiarom
Keywords: normy