TNI CEN/TR 15449-1: 2013 (01 9344), Technická normalizačná informácia. Geografické informácie. Infraštruktúry pre priestorové informácie Časť 1 Referenčný model - Faixová Chalachanová, Jana (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto technická normalizačná informácia obsahuje anglickú verziu CEN/TR 15449-1: 2012