STN EN ISO 8673: 2013 (02 1404), Šesťhranné matice bežné (typ 1) s jemným metrickým závitom. Výrobné triedy A a B (ISO 8673: 2012). (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 8673: 2012