STN EN 840-2: 2013 (26 9330), Mobilné kontajnery na odpady a recykláciu Časť 2 Kontajnery so štyrmi kolesami s objemom do 1 300 l s výklopným vekom na čapové a/alebo hrebeňové vyprazdňovacie zariadenia. Rozmery a vyhotovenie - Volčko, Vladimír (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 840-2: 2012