STN EN 60893-3-1: 2013 (34 6570), Izolačné materiály. Tuhé dosky z priemyselných vrstvených materiálov na báze živíc tvrditeľných teplom pre elektrotechniku Časť 3-1 Špecifikácie jednotlivých materiálov. Typy tuhých dosiek z priemyselných vrstvených materiálov - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 60893-3-1: 2012