STN EN 228: 2013 (65 6505), Automobilové palivá. Bezolovnatý benzín. Požiadavky a skúšobné metódy. - Šoková, Mária; Balážová, Iveta (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 228: 2012