STN EN 228: 2013 (65 6505), Automobilové palivá. Bezolovnatý benzín. Požiadavky a skúšobné metódy. - Šoková, Mária; Balážová, Iveta; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 50 Ropa, plynné a kvapalné palivá, ostatné výrobky z ropy a palivá z obnoviteľných zdrojov (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 228: 2012
Táto norma nahrádza STN EN 228 z marca 2009 v celom rozsahu
Spracovateľ: Mária Šoková, Iveta Balážová. Technická komisia: TK 50 Ropa, plynné a kvapalné palivá, ostatné výrobky z ropy a palivá z obnoviteľných zdrojov
Norma je nahradená normou STN EN 228 + A1 z februára 2018 v celom rozsahu
Keywords: normy