STN EN ISO 22282-1: 2013 (72 1040), Geotechnický prieskum a skúšky. Hydrodynamické skúšky Časť 1 Všeobecné pravidlá (ISO 22282-1: 2012) - Frankovská, Jana (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 22282-1: 2012