STN EN ISO 22282-2: 2013 (72 1040), Geotechnický prieskum a skúšky. Hydrodynamické skúšky Časť 2 Skúšky priepustnosti vo vrte s otvoreným systémom (ISO 22282-2: 2012) - Frankovská, Jana (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 22282-2: 2012