STN EN ISO 22282-2: 2013 (72 1040), Geotechnický prieskum a skúšky. Hydrodynamické skúšky Časť 2 Skúšky priepustnosti vo vrte s otvoreným systémom (ISO 22282-2: 2012) - Frankovská, Jana; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 14 Geotechnika (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 22282-2: 2012
Spracovateľ: Jana Frankovská. Technická komisia: TK 14 Geotechnika
Keywords: normy