STN EN ISO 22282-6: 2013 (72 1040), Geotechnický prieskum a skúšky. Hydrodynamické skúšky Časť 6 Skúšky priepustnosti vo vrte s uzatvoreným systémom (ISO 22282-6: 2012) - Frankovská, Jana (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 22282-6: 2012