STN EN 15651-4: 2013 (72 2350), Tesniace tmely na nenosné použitie v spojoch budov a v komunikáciách pre chodcov Časť 4 Tesnicace tmely na komunikácie pre chodcov - Zahradníková, Viera (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15651-4: 2012