STN EN 13163: 2013 (72 7202), Tepelnoizolačné výrobky pre budovy. Prefabrikované výrobky z expandovaného polystyrénu (UPS). Špecifikácia. - Paulíková, Anna (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13163: 2012