STN EN 12390-1: 2013 (73 1302), Skúšanie zatvrdnutého betónu Časť 1 Tvar, rozmery a iné požiadavky na skúšobné telesá a formy - Zajíčková, Irena; Zajíček, Milan; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 5 Betónové konštrukcie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12390-1: 2012
Táto norma nahrádza STN EN 12390-1 z decembra 2001 v celom rozsahu
Spracovateľ: Irena Zajíčková, Milan Zajíček. Technická komisia: TK 5 Betónové konštrukcie
Dátum účinnosti opravy normy: január 2014
Keywords: normy