STN EN 13200-6: 2013 (73 5230), Zariadenia pre divákov Časť 6 Demontovateľné (dočasné) tribúny - Gatial, Miroslav; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13200-6: 2012
Táto norma nahrádza STN EN 13200-6 z januára 2007 v celom rozsahu
Spracovateľ: Miroslav Gatial.
Keywords: normy