STN EN 1992-1-1/NA/Z1: 2013 (73 1201), Eurokód 2. Navrhovanie betónových konštrukcií Časť 1-1 Všeobecné pravidlá a pravidlá pre budovy. Národná príloha. Zmena 1 - Halvonik, Jaroslav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma obsahuje zmenu slovenskej národnej prílohy k STN EN 1992-1-1: 2006