STN EN 60432-3: 2013 (36 0131), Žiarovky. Požiadavky na bezpečnosť Časť 3 Halogénové žiarovky (okrem vozidlových) - Tomo, Jozef (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 60432-3: 2013