STN EN 12007-4: 2013 (38 6409), Plynárenská infraštruktúra. Plynovody na maximálny prevádzkový tlak do 16 barov vrátane Časť 4 Špecifické požiadavky na rekonštrukcie - Veselá, Anna (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normyEN 12007-4: 2012