STN EN 12007-4: 2013 (38 6409), Plynárenská infraštruktúra. Plynovody na maximálny prevádzkový tlak do 16 barov vrátane Časť 4 Špecifické požiadavky na rekonštrukcie - Veselá, Anna; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 113 Preprava a distribúcia plynu (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normyEN 12007-4: 2012
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 12007-4 z januára 2013, ktorá od 1. 1. 2013 nahradila STN EN 12007-4 z októbra 2001 v celom rozsahu
Spracovateľ: Anna Veselá. Technická komisia: TK 113 Preprava a distribúcia plynu
Keywords: normy