STN P CEN/TS 16415: 2013 (83 2631), Osobné ochranné prostriedky proti pádu z výšky. Kotviace body. Odporúčania pre kotviace body používané súčasne viac ako jedným používateľom. - Uherek, Juraj; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 91 Osobné ochranné prostriedky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto predbežná norma je slovenskou verziou CEN/TS 16415: 2013
Táto predbežná norma je určená na overenie
Spracovateľ: Juraj Uherek. Technická komisia: TK 91 Osobné ochranné prostriedky
Keywords: normy