STN ISO 3864-2 + Amd 1: 2013 (01 8012), Grafické symboly. Bezpečnostné farby a bezpečnostné značky Časť 2 Princípy návrhu tvorby bezpečnostných štítkov na výrobkoch (obsahuje zmenu Amd 1: 2011) - Horváthová, Jarmila (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma obsahuje slovenskú verziu ISO 3864-2: 2004 vrátane ISO 3864-2: 2004/Amd 1: 2011