STN ISO 3864-2 + Amd 1: 2013 (01 8012), Grafické symboly. Bezpečnostné farby a bezpečnostné značky Časť 2 Princípy návrhu tvorby bezpečnostných štítkov na výrobkoch (obsahuje zmenu Amd 1: 2011) - Horváthová, Jarmila; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 62 Technická dokumentácia a geometrické špecifikácie výrobkov (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma obsahuje slovenskú verziu ISO 3864-2: 2004 vrátane ISO 3864-2: 2004/Amd 1: 2011
Názov z disku
Táto norma spolu s STN ISO 3864-1, STN ISO 3864-3 a STN ISO 3864-4 z júla 2013 nahrádza STN 01 8012-1 z decembra 2000 v celom rozsahu
Spracovateľ: Jarmila Horváthová. Technická komisia: TK 62 Technická dokumentácia a geometrické špecifikácie výrobkov
Textové informácie (technické normy)
Keywords: normy; elektronické dokumenty