STN ISO 3864-4: 2013 (01 8012), Grafické symboly. Bezpečnostné farby a bezpečnostné značky Časť 4 Kolorimetrické a fotometrické vlastnosti materiálov bezpečnostných značiek (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma obsahuje anglickú verziu ISO 3864-4: 2011