STN EN 50132-7: 2013 (33 4592), Poplachové systémy. Sledovacie systémy CCTV na používanie v bezpečnostných aplikáciách Časť 7 Pokyny na používanie - Santoris, Milan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 50132-7: 2012