STN EN 1755 + A2: 2013 (26 8819), Bezpečnosť priemyselných vozíkov. Prevádzka v potenciálne výbušných atmosférach. Použitie v horľavom plyne, pare, hmle alebo prachu. - Šoška, Dušan; Volčko, Jaroslav; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 23 Stavebné, zemné stroje a priemyselné vozíky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1755: 2000 + A2: 2013
Táto norma nahrádza STN EN 1755 + A1 z novembra 2009 v celom rozsahu
Spracovateľ: Dušan Šoška, Jaroslav Volčko. Technická komisia: TK 23 Stavebné, zemné stroje a priemyselné vozíky
Norma je nahradená normou STN EN 1755 z októbra 2016 v celom rozsahu. Používať sa môže do 30. 11. 2017
Keywords: normy