STN EN 13135: 2013 (27 0040), Žeriavy. Bezpečnosť. Návrh. Požiadavky na vybavenie. - Rusňák, Peter (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13135: 2013