STN EN 13135: 2013 (27 0040), Žeriavy. Bezpečnosť. Návrh. Požiadavky na vybavenie. - Rusňák, Peter; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 100 Žeriavy a zdvíhacie zariadenia (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13135: 2013
Táto norma nahrádza normy STN EN 13135-1 + A1 z novembra 2010 a STN EN 13135-2 + A1 z februára 2011 v celom rozsahu
Spracovateľ: Peter Rusňák. Technická komisia: TK 100 Žeriavy a zdvíhacie zariadenia
Norma je nahradená normou STN EN 13135 + A1 z októbra 2018 v celom rozsahu
Keywords: normy