STN EN 15037-1: 2013 (72 3021), Betónové prefabrikáty. Montované stropy z nosníkov a vložiek Časť 1 Nosníky - Marec, Miloš (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15037-1: 2008