STN EN 60947-5-5/A11: 2013 (35 4101), Spínacie a riadiace zariadenia nízkeho napätia Časť 5-5 Prístroje riadiacich obvodov a spínacie prvky. Prístroj na elektrické núdzové zastavenie s mechanickým zaistením. Zmena A11 (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto zmena A11 STN EN 60947-5-5: 2001 je slovenskou verziou európskej normy EN 60947-5-5: 1997/A11: 2013