STN EN 62271-110: 2013 (35 4220), Vysokonapäťové spínacie a riadiace zariadenia Časť 110 Spínanie indukčných záťaží - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 62271-110: 2012