STN EN 62271-110: 2013 (35 4220), Vysokonapäťové spínacie a riadiace zariadenia Časť 110 Spínanie indukčných záťaží - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 82 Elektrické prístroje a rozvádzače (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 62271-110: 2012
Táto norma nahrádza STN EN 62271-110 z januára 2010 v celom rozsahu. STN EN 62271-110 z januára 2010 sa môže súbežne s touto normou používať do 1. 11. 2015
Spracovateľ: Gabriela Čatlošová, Marcel Čatloš. Technická komisia: TK 82 Elektrické prístroje a rozvádzače
Keywords: normy