STN EN 927-1: 2013 (67 2010), Náterové látky. Náterové látky a náterové systémy na drevo používané vo vonkajšom prostredí Časť 1 Triedenie a výber - Sedliačik, Ján (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 927-1: 2013