STN EN 927-1: 2013 (67 2010), Náterové látky. Náterové látky a náterové systémy na drevo používané vo vonkajšom prostredí Časť 1 Triedenie a výber - Sedliačik, Ján; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 16 Drevárske výrobky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 927-1: 2013
Táto norma nahrádza STN EN 927-1 z júna 2002 v celom rozsahu
Spracovateľ: Ján Sedliačik. Technická komisia: TK 16 Drevárske výrobky
Keywords: normy