STN EN 1602: 2013 (72 7046), Tepelnoizolačné výrobky pre stavebníctvo. Stanovenie objemovej hmotnosti. - Paulíková, Anna (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1602: 2013