STN ISO 17123-6: 2013 [neplatná], (73 0212), Optika a optické prístroje. Postupy na skúšanie geodetických prístrojov Časť 6 Rotačné laserové prístroje - Ježko, Ján (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma obsahuje anglickú verziu ISO 17123-6: 2012