STN EN ISO 20471: 2013 (83 2722), Odevy s vysokou viditeľnosťou. Skúšobné metódy a požiadavky (ISO 20471: 2013). - Kočanová, natália (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 20471: 2013