STN EN 61326-2-3: 2013 (35 6508), Elektrické zariadenia na meranie, riadenie a laboratórne použitie. Požiadavky na elektromagnetickú kompatibilitu Časť 2-3 Osobitné požiadavky. Skúšobné konfigurácie, prevádzkové podmienky a kritériá funkčnej spôsobilosti snímačov s internou alebo externou úpravou signálu - Kotoč, Július; Poliaková, Elena (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 61326-2-3: 2013