STN EN 61326-2-3: 2013 (35 6508), Elektrické zariadenia na meranie, riadenie a laboratórne použitie. Požiadavky na elektromagnetickú kompatibilitu Časť 2-3 Osobitné požiadavky. Skúšobné konfigurácie, prevádzkové podmienky a kritériá funkčnej spôsobilosti snímačov s internou alebo externou úpravou signálu - Kotoč, Július; Poliaková, Elena; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 104 Riadenie priemyselných procesov (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 61326-2-3: 2013
Táto norma nahrádza STN EN 61326-2-3 z júla 2007 v celom rozsahu. STN EN 61326-2-3 z júla 2007 sa môže súbežne s touto normou používať do 14. 8. 2015
Spracovateľ: Július Kotoč, Elena Poliaková. Technická komisia: TK 104 Riadenie priemyselných procesov
Keywords: normy