STN EN 61326-2-4: 2013 (35 6506), Elektrické zariadenia na meranie, riadenie a laboratórne použitie. Požiadavky na elektromagnetickú kompatibilitu Časť 2-4 Osobitné požiadavky. Skúšobné konfigurácie, prevádzkové podmienky a kritériá funkčnej spôsobilosti sledovačov izolačného stavu podľa IEC 61557-8 a zariadení na lokalizáciu miesta poruchy izolácie podľa IEC 61557-9 - Kotoč, Július; Poliaková, Elena; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 104 Riadenie priemyselných procesov (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 61326-2-4: 2013
Táto norma nahrádza STN EN 61326-2-4 z augusta 2007 v celom rozsahu. STN EN 61326-2-4 z augusta 2007 sa môže súbežne s touto normou používať do 14. 8. 2015
Spracovateľ: Július Kotoč, Elena Poliaková. Technická komisia: TK 104 Riadenie priemyselných procesov
Keywords: normy