STN EN ISO 2409: 2013 (67 3085), Náterové látky. Skúška mriežkovým rezom (ISO 2409: 2013). - Slabejová, Gabriela (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 2409: 2013