STN EN 1109: 2013 (72 7633), Hydroizolačné pásy a fólie. Asfaltové pásy na hydroizoláciu striech. Stanovenie ohybnosti pri nízkych teplotách. - Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 103 Strechy a hydroizolácie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1109: 2013
Táto norma nahrádza STN EN 1109 z januára 2002 v celom rozsahu
Spracovateľ: Technická komisia: TK 103 Strechy a hydroizolácie
Keywords: normy