STN EN ISO 11296-7: 2013 (75 6130), Potrubné systémy z plastov na renováciu podzemných beztlakových kanalizačných potrubí a stokových sietí Časť 7 Výstelkovanie špirálovo navijanými rúrami (ISO 11296-7: 2011) - Pašek, Ján (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 11296-7: 2013